Lost password? Hello guest, please login above or sign up.

Miresevini ne faqen Shqiptare, per njohje te reja takime.al

Ketu mund te krijoni miqesi, lidhje, takime dhe njohje te reja ne Shqiperi dhe Rajon

Regjistrohu Tani!

Newest Members

Newest Members

More Members
 • dehar

  Jam: Mashkull

  Vjec: -

  Kerkoj: Femer

  Shteti: Austria

  Last online:

 • masazheri

  Jam: Mashkull

  Vjec: 31

  Kerkoj: Cift, Femer

  Shteti: Albania

  Last online:

 • goni1304

  Jam: Mashkull

  Vjec: 41

  Kerkoj: Femer

  Shteti: Albania

  Last online:

 • ilir

  Jam: Mashkull

  Vjec: 41

  Kerkoj: Mashkull, Femer

  Shteti: Albania / Durres

  Last online:

 • gestistela

  Jam: Cift

  Vjec: -

  Kerkoj: Cift, Femer

  Shteti: Albania / Tirana

  Last online:

 • xeni

  Jam: Mashkull

  Vjec: -

  Kerkoj: Femer

  Shteti: Italy

  Last online:

 • dehari

  Jam: Mashkull

  Vjec: 42

  Kerkoj: Femer

  Shteti: Austria

  Last online:

 • xhimi

  Jam: Mashkull

  Vjec: 26

  Kerkoj: Femer

  Shteti: Albania / Gjirokaster

  Last online:

 • njomza

  Jam: Femer

  Vjec: 33

  Kerkoj: Mashkull

  Shteti: Swaziland

  Last online:

 • joan

  Jam: Mashkull

  Vjec: 35

  Kerkoj: Femer

  Shteti: Albania / Tirana

  Last online:

 • benjaminberbatovci1

  Jam: Mashkull

  Vjec: 19

  Kerkoj: Mashkull

  Shteti: Albania / Durres

  Last online:

 • lonni

  Jam: Mashkull

  Vjec: 31

  Kerkoj: Femer

  Shteti: Albania / Durres

  Last online:

 

Latest Photos

Newest Photos

More Photos
 • dehar
 • dehar
 • masazheri
 • masazheri
 • masazheri
 • masazheri
 

Latest Blog

Latest Blogs

More Blogs
 • eraa is offline Si te takohesh me njerëzit qe njeh ne chat Posted on 03/10/2017 01:38 PM by eraa

  Kur “chat”-on, zakonisht ndodh të hasësh dikë me të cilin lind një ndjenjë, duke të bërë të mendosh për diçka më tepër se një miqësi e thjeshtë virtuale, por mund të krijosh një miqësi të vërtetë, nëse jo një histori dashurie. Në këto raste vendos t’i takosh këto persona. Ja sesi kryhet pa probleme:

  1.Fillimisht është mirë që përmes ‘chat’-it të ...Read more